Victor Pițurca: Am fost contactat de cei de la CSA, mă văd cu ei zilele următoare3Foto© sport.ro

Victor Pițurca: Am fost contactat de cei de la CSA, mă văd cu ei zilele următoare

, 7 știri, 45 vizualizări

Fostul selecționer a spus că nu va veni pe post de antrenor, dacă va ajunge la un acord cu CSA.

Pițurcă a vorbit deschis despre subiectul Steaua și a recunoscut că e dispus să lucreze la Liga 4: "Am fost contactat de cei de la CSA, mă văd cu ei zilele următoare. Nu vin ca antrenor, nu antrenez în Liga 4, sunt destui tineri care pot face asta. Voi avea o discuție, să vedem ce se dorește. Știți că eu sunt foarte pretențios, trebuie multe lucruri puse la punct, scrise. Steaua trebuie să vină unde îi e locul. M-am gândit numai la lucrul ăsta zilele astea, nu e ușor. E o muncă titanică.

Deschis sunt, chiar dacă nu merg eu, tot ajut cum o să pot. Dar dacă mă înham eu la treabă, trebuie să am garanții. Nu trebuie să stăm doar în MApN. Se poate face un parteneriat, să ieși din sfera asta. Steaua e cel mai mare brand, e foarte atractivă pentru oamenii de afaceri. Foarte mulți oameni iubesc Steaua, se pot face bani. Stadionul nou poate fi loc de multiple afaceri, acolo sunt terenuri nelucrate, ar trebui să se facă ceva pe ele. Sportiv, mă refer!", a spus Pițurcă, la Telekom Sport.

Conducerea CSA vrea să-l aducă pe Pițurcă pe post de manager general, iar pe post de antrenor pe Adrian Neaga, un om foarte apropiat de fostul selecționer. Mai mult decât atât, Victor Pițurcă ar urma să fie "privatul" care să preia clubul în Liga 2. Dacă Steaua va ajunge în viitor în Liga 2, va fi obligată "să se rupă" de Armată, pentru a primi drept de promovare în primul eșalon, scrie ProSport.