Victor Ponta despre banii împrumutați de România
Foto: jurnalul.ro

Victor Ponta despre banii împrumutați de România

5 știri, 137

Banii împrumutați de România și aruncați de guvernele Dragnea ajung la suma împrumutată de Băsescu de la FMI în 2010, susține fostul premier Victor Ponta, într-o postare pe Facebook.

"V-ați întrebat vreodată de unde dăm acești bani înapoi? Vindem Lacul Belina, firma Teldrum, casele din Brazilia sau din Teleorman sau din Sinaia, fondurile de vânătoare? Nu cred - din păcate! Iar banii o să îi dăm înapoi din buzunar pentru că nu sunt investiți în ceva productiv, ci doar în cumpărarea unor șefi de partid și unor jurnaliști care să țină Sistemul de Putere al "Grupului de la Teleorman"!

Noi suntem ținuți prizonieri la televizor cu tot felul de povești despre TRECUT (azi s-a trezit din somn și Procurorul General "Nea Gusti" Lazăr să cerceteze evenimentele de la Revoluție). Ce a fost acum 30, 20, 10 ani. Între timp nu avem voie și nici cum să vorbim despre PREZENT - cum este guvernată țara, cum doar suntem mințiți cu tupeu nemărginit despre investiții care se fac doar în hârtii, despre fonduri europene care se absorb doar în emisiunile tv plătite de câte un ministru, despre salarii și pensii care cresc în discursuri sforăitoare și scad odată cu inflația și creșterea tuturor prețurilor", a scris Ponta luni pe pagina sa de socializare.

    Citește pe jurnalul.ro