Ponta: Pe Dragnea îl numeam chelnerul statului de drept
Foto: www.puterea.ro

Ponta: Pe Dragnea îl numeam chelnerul statului de drept

6 știri, 34

"N-am discutat nimic ilegal la aceste întâlniri. Nu ne duceam să conspirăm împotriva UE, NATO. Aveam întâlniri informale cu oameni care aveau funcții, eu cu George Maior am și o relație de familie. Nu avea ce să caute Dragnea care venea mereu la aceste întâlniri. A venit la mine acasă, la George Maior. (..) Eu îmi fac o datorie față de toată lumea să vă spun adevărul despre adevărata față, despre cel pe care noi îl numeam chelnerul statului de drept", a declarat Victor Ponta la Digi 24.

Citește și Dragnea: În 2015, Gabriel Oprea mi-a zis că a vorbit cu "statul de drept", care i-a transmis că Zgonea trebuie să fie numărul 1 în PSD

Referitor la refuzul de a îl numi ministru al Afacerilor Interne în 2012 pe Liviu Dragnea, Ponta a spus: "Dragnea a mai fost în 2009 ministru de interne și nu mi-a plăcut ce voia să facă atunci, să folosească MAI. Uitați-va acum, când are MAI, că îl folosește în interes personal".

"În acel moment (2012 nr.), singurul care a apelat la Maior a fost tocmai Dragnea care i-a sunat să mă convingă pe mine să-l pun ministru. Dragnea, timp de 4 ani, a fost, împotriva voinței mele, tot timpul pe capul nostru, la SRI, cu porcul, era foarte insistent. De când a început să lupte cu statul paralel au zis și Maior și Oprea: Domnule, tu ai fost cu noi la toate", a precizat fostul premier.

Victor Ponta susține că așteaptă să fie chemat la comisia SRI.

"Nu am fost și...

    Citește pe romaniatv.net    Tendințe