​VIDEO Barcelona, la prima înfrângere cu Quique Setien pe bancă (0-2 vs Valencia)4Foto1Video© gsp.ro

​VIDEO Barcelona, la prima înfrângere cu Quique Setien pe bancă (0-2 vs Valencia)

, 4 știri, 22 vizualizări

„Sunt lucruri pe care noi nu le-am înțeles foarte bine, iar Valencia a obținut un avantaj prin greșelile noastre”. Declarația lui Quique Setién, după prima sa înfrângere pe banca Barcelonei, 0-2 pe Mestalla, spune destule despre criza blaugrana, nerezolvată deloc prin demiterea lui Valverde.

Mai mult, acum campioana suferă în tranziția de bancă, iar Sergio Busquets a recunoscut autocritic: „Trebuie să ne adaptăm la Setién și la stafful tehnic. Nu sunt multe schimbări, dar nu le aplicăm în teren așa cum ni se cere. În fotbal contează golurile și nouă ne lipsește foarte mult Suarez, accidentat, chiar dacă avem variante care să joace ca vârf improvizat”.

Absența uruguayanului face ca transferul unui atacant de careu să devină stringent, principala țintă fiind un adversar de la Valencia: Rodrigo, intrat în repriza secundă, în locul lui Gameiro. Colegii săi se revoltă însă și nu acceptă intenția patronului Peter Lim de a-l ceda! "Nu înțeleg de ce ar trebui să îl vindem cu câteva zile înaintea închiderii mercato, pentru că nu avem altul mai bun ca el în față!", a spus căpitanul José Luis Gayá. Brazilianul de 28 de ani n-a marcat decât două goluri în 18 jocuri de campionat, având două reușite în Ligă.