Bătaie între clanuri la Târgu Neamț. Polițiștii au tras focuri de armă

Bătaie între clanuri la Târgu Neamț. Polițiștii au tras focuri de armă

23 știri, 33

Câteve zeci de persoane s-au luat la bătaie, joi seară, pe stradă, în orașul Târgu Neamț, unde au aruncat cu bâte, topoare și furci, iar polițiștii au tras mai multe focuri de armă pentru a reuși să aplaneze scandalul, la fața locului fiind necesară și intervenția trupelor speciale și a jandarmilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Dolj, Georgiana Moșu, polițiștii au fost sesizați în jurul orei 21.30 despre izbucnirea unui scandal între două familii de romi, pe strada Radu Teoharie din Târgu Neamț.

Polițiștii care au ajuns la fața locului nu au reușit să îi convingă să înceteze scandalul, astfel că au tras cinci focuri de armă în plan vertical, fără ca vreo persoană să fie rănită, a precizat reprezentantul Poliției Neamț.

La fața locului au fost solicitate forțe suplimentare, astfel că au ajuns și lucrători de la Serviciul de intervenții speciale, precum și jandarmi, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

„În acest dosar se fac cercetări pentru tutlburarea liniștii și ordinii publice și pentru identificarea celor implicați”, a adăugat sursa citată.

Sursă News.ro.

    Citește pe cotidianul.ro