PSD organizează un miting mare pentru susținerea „familiei tradiționale”

PSD organizează un miting mare pentru susținerea „familiei tradiționale”

16 știri, 17

Liviu Dragnea confirmă informațiile privind organizarea unui miting de către PSD. Dragnea a anunțat luni după-amiază, după ședința Comitetului Executiv, că PSD va organiza „un miting mare pentru susținerea familiei tradiționale”.

”Cea mai importantă decizie este cea legată de propunerea pe care am făcut-o colegilor mei să organizăm un miting mare al PSD pentru susținerea familiei tradiționale. Vreau să organizăm acest miting și am luat și astăzi decizia asta, pentru a nu mai exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a susținut Dragnea.

Mitingul va fi organizat în București.

Pe 10 aprilie, președintele PSD a prezentat prioritățile legislative ale social-democraților, printre care și organizarea referendumului pentru definirea familiei.

„Referendumul de modificare Constituției este un subiect pe care îl susținem cu toată tăria. Și sper ca în această primăvară acest referendum să se organizeze. Poziția mea, și cred că și cea partidului, este cea de anul trecut, este neschimbată – susțin această modificare a Constituției și anume că familia, căsătoria între un bărbat și o femeie este pentru a întemeia familia”, afirma Liviu Dragnea.

Camera Deputaților a adoptat în mai 2017 inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie. Inițiativa cetățenească a fost...

    Citește pe cotidianul.ro