VIDEO Pițurcă amenință că mută echipa de pe Oblemenco din cauza gazonului: “Trebuie să se ia măsuri cât mai repede”3Foto© sport.hotnews.ro

VIDEO Pițurcă amenință că mută echipa de pe Oblemenco din cauza gazonului: “Trebuie să se ia măsuri cât mai repede”

, 6 știri, 10 vizualizări

Începutul săptămânii viitoare se anunță decisiv pentru schimbarea gazonului pe „Ion Oblemenco”. Într-o discuție cu reporterii publicației online 3minute.net, edilul Mihail Genoiu a precizat că atunci „va fi o întâlnire în trei, între noi, Primăria Craiova, reprezentanții CNI și domnul Victor Pițurcă pentru a lua cea mai bună decizie. Reprezentanții CNI vin pentru a stabili în ce condiții pot interveni, sau ne vor da nouă posibilitatea să schimbăm gazonul”.

Partea bună este că Genoiu nu mai exclude montarea unui gazon hibrid, cum cere noul antrenor al „leilor”, pe motiv că ar fi mult prea scump. A ținut doar să precizeze că acesta „implică modificări la stratul de sub gazon, ceea ce înseamnă schimbări la nivelul proiectului, ce trebuie avizate”.

Nu mai departe decât miercuri, în conferința de presă premergătoare meciului de mâine cu Gaz Metan, Piți comentase în termeni duri afirmațiile făcute de edil cu ceva timp în urmă: „Primarul Craiovei spune că nu-și permite să pună un gazon mixt și că se va pune un gazon care este și pe Arena Națională și care costă 250.000 de euro. Păi gazonul mixt pe care îl vrem noi nu costă mai mult de 250.000 de euro! Păi vreau să vedem ce gazon vrea să pună Primăria, ce calitate are, că nu vreau să mă trezesc ca jucătorii lui Dinamo, care spuneau că gazonul de pe Național Arena este foarte prost”.