VIDEO Un protestatar s-a legat de gardul Palatului Victoria și a amenințat că își dă foc

VIDEO Un protestatar s-a legat de gardul Palatului Victoria și a amenințat că își dă foc

8 știri, 48

UPDATE 13:15: Forțele de ordine alături de o echipă de la descarcerare au intervenit și au tăiat lanțul cu care protestatarul se legase de gardul clădirii guvernului. Acesta, împreună cu un alt protestatar care a încercat să se lege cu lanțuri de un semn de circulație, a fost ridicat de forțele de ordine.

La această oră, cei câțiva protestatari rămași poartă un dialog încins cu jandarmii ce păzesc palatul Victoria, invocând dreptul constituțional la un protest spontan.

UPATE: Cristian Mihai Dide, unul dintre protestatarii amendați în repetate rânduri de Jandarmerie, s-a legat astăzi cu lanțuri de gardul Palatului Victoria și a amenințat, având un bidon de benzină în mână, că-și va da foc dacă jandarmii vor încerca să taie lanțurile.

Ulterior jandarmii au reușit să-i smulgă acestuia bidonul cu benzină însă, atât jandarmii cât și Mihai Dide, protestatarul legat de gard, s-au stropit cu benzină.

Știrea inițială: Bărbatul are legat de mână un bidon în care susține că are benzină și că își va da foc, dacă jandarmii vor încerca să îl desprindă de gard.

El spune că protestează față de orice intenție a Guvernului de a emite un act normativ referitor la aministierea și la grațierea unor pedepse, conform informaților care au circulat în spațiul public.

Cabinetul Dăncilă se reunește din nou în ședință, joi, pentru a doua oară în această săptămână, pe fondul informațiilor privind posibi...

    Citește pe adevarul.ro