Anchete la Spitalul de Copii din Galați, după ce părinții au filmat viermi într-o baie
Foto: stirileprotv.ro

Anchete la Spitalul de Copii din Galați, după ce părinții au filmat viermi într-o baie

10 știri, 72

O amplă anchetă a fost demarată, după ce părinții au filmat viermi, într-o baie, la Spitalul de Copii din Galați. Mama unui copil a făcut descoperirea și a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Viermii au fost filmați într-o baie de la etajul 1 al Spitalului de Copii din Galați, scrie Mediafax.ro.

„La spitalul de copii din Galați, soția a găsit viermi în baie, pe jos. Femeia de serviciu a spus că degeaba facem reclamație că nu se rezolvă nimic că așa avem noi românii mentalitatea de săraci și proști… oameni buni, ne mănâncă viermii. Share masiv, vă rog”, a scris pe Facebook, Mihai Patriche, soțul femeii care a filmat viermii din baie.

Părinții au spus că au anunțat cadrele medicale despre prezența viermilor în repetate rânduri. Mai mult, Mihai Patriche a precizat că una dintre asistente l-ar fi ironizat, motiv pentru care a cerut ca soția sa și copilul să fie externați.

„Noi am făcut mai multe plângeri pe parcursul zilei, le-am spus că în baie sunt viermi, apoi pe la 22.00 (vineri – n.r.) am cerut externarea, au vorbit despre noi ironic, o asistentă îi spunea medicului deși noi eram de față că . I-am cerut decență. Doctorul ne-a rugat să rămânem în spital, încă așteaptă analizele copilului, este sub tratament cu antibiotice și nu am știut dacă este bine să luăm măsuri radicale, așa că l-am ascultat și soția și copilul au rămas în spital”, a declarat, pentru sursa ci...

    Citește pe libertatea.ro