Viitorul a plecat în Turcia. Lotul deplasat de Gică Hagi. Duminică, amical cu Galatasaray
Foto: www.gsp.ro

Viitorul a plecat în Turcia. Lotul deplasat de Gică Hagi. Duminică, amical cu Galatasaray

13 știri, 21

Viitorul a plecat în Turcia. Lotul deplasat de Gică Hagi în cantonamentul din Antalya.

FC Viitorul a plecat cu un lot de 27 de jucători în stagiul de pregătire din Turcia, de la Belek (provincia Antalya), care se va încheia pe 26 ianuarie, a anunțat campioana României.

Lotul este format din portarii Victor Râmniceanu, Arpad Tordai și Alexandru Buzbuchi, fundașii Bogdan Țîru, Cristian Ganea, Robert Hodorogea, Daniel Lopez, Bradley de Nooijer, Razvan Horj, Virgil Ghiță, Tiberiu Căpușă și Robert Neciu, mijlocașii Sebastian Mladen, Alexandru Cicâldău, Ionuț Vînă, Tudor Băluță, Carlo Casap, Doru Dumitrescu, Andrei Ciobanu și Kofi Twumasi și atacanții Aurelian Chițu, Mihai Voduț, Cristian Gavra, Alexandru Mățan, Denis Drăguș, Alexi Pitu și Alexandru Pop.

După cum s-a anunțat, primul meci amical din acest stagiu de pregătire va fi împotriva lui Galatasaray Istanbul, pe 14 ianuarie, de la 16,00, ora României. În afara acestui meci, FC Viitorul va mai susține șapte partide de pregătire.

Viitorul, șapte meciuri în zece zile

În data de 15 ianuarie va avea loc meciul cu campioana Albaniei, Skenderbeu, pe 18 ianuarie se vor juca meciuri cu Luci Vladivostok (Rusia, liga a doua) și cu Grasshopper Zurich (Elveția), pe 22 ianuarie sunt programate întâlniri cu Kapaz (Azerbaidjan) și FC Rostov (Rusia), iar pe 25 ianuarie se vor disputa meciuri cu Cernomoreț Odesa (Ucraina) și Jagiellonia Bialy...

    Citește pe libertatea.ro