Viitorul - Poli Iași 2-1. Victorie pentru Hagi după golurile lui Ciobanu și Ghiță3Foto© video.gsp.ro

Viitorul - Poli Iași 2-1. Victorie pentru Hagi după golurile lui Ciobanu și Ghiță

, 6 știri, 129 vizualizări

„Îmi pare rău pentru că la 1-1 am avut două situații de a marca, am avut un 3 contra 1, ei au înscris două goluri din faze fixe, deci cred că meritam cel puțin un punct. Ne-au dominat în prima repriză, dar cu o construcție previzibilă. Repriza a doua a fost bună, sincer nu speram mai mult după 3 luni de pauză și antrenamente câte 4, câte 8, noi am respectat tot. Nu avem o bază ca Viitorul, FCSB sau CFR. Jucătorii mei merită felicitați. Am jucat cu o echipă care merita să joace în play-off. Nu vorbesc de condiții, de lotul mult mai omogen”, a declarat Rednic la Look Sport.

„Sper să nu fie cazul, noi am încercat, facem apel către jucători să se protejez, cu cine iau contact. Ar fi păcat, noi nu ne dorim acest lucru, nici pentru noi, nici pentru celelalte echipe. Nu există fair-play, o echipă stă două săptămâni, noi avem și Cupa, ne vor aștepta 3 meciuri într-o săptămână. Chindia nu a jucat, a avut posibilitatea să se antreneze, să joace un amical.

Am fost surprinși, nu credeam că va fi un caz. Am zis și toată lumea a sărit, nu mi se pare corect. Ori jucăm toți, ori stăm toți. Până la ce dată jucăm? Punem echipele să joace din două în două zile? Eu cred că se mai fac și planuri, socoteli”, a comentat Rednic.