Vicktor Orban:"Soroș destablizează guvernele care iau atitudine împotriva refugiaților"
Foto: www.businessmagazin.ro

Vicktor Orban:"Soroș destablizează guvernele care iau atitudine împotriva refugiaților"

6 știri, 17

Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, a declarat, vineri, că ”rețeaua Soros” s-a înscris în campania electorală de la Budapesta, cu scopul de a destabiliza Guvernele care iau atitudine împotriva refugiaților musulmani, relatează agenția MTI.

”Rețeaua Soros funcționează ca un partid, care dorește să destabilizeze și să slăbească guvernele care iau atitudine împotriva aducerii musulmanilor. Din acest motiv, mă aștept ca rețeaua Soros să facă propagandă în Ungaria, să consolideze ONG-urile, să plătească sute, chiar mii de oameni, iar pentru perioada alegerilor să înființeze așa-numite centre civile în diferite părți ale țării, care să funcționeze ca partidele în timpul campaniilor electorale”, a declarat premierul Ungariei.

Viktor Orbán a mai precizat că viziunea lui George Soroș a fost acceptată de către Parlamentul European, despre care susține că face presiuni asupra Consiliului European pentru ca premierii din cadrul UE să consolideze decizia Legislativului european de ”colonizare”.

”Rețeaua Soros vrea desființarea gardului, nu vrea ca națiunile să fie despărțite de frontiere, vrea să obțină ca maghiarii să se bucure de sosirea unor oameni cu o cultură diferită de a lor, cărora să le dea bani. Din acest motiv toate mijloacele statului au fost mobilizate, dintre acestea făcând parte și un raport al serviciilor secrete privind componența, modul de funcționare și influența ma...

    Citește pe businessmagazin.ro