Viorica Dăncilă, atac furibund la adresa lui Iohannis: S-a întors din SUA cu o șapcă și trei poze© a1.ro

Viorica Dăncilă, atac furibund la adresa lui Iohannis: S-a întors din SUA cu o șapcă și trei poze

, 5 știri, 23 vizualizări

Klaus Iohannis refuză această confruntare, vrea doar o dezbatere cu cei pe care îi agrează, sfidând românii care l-au votat, dar și pe cei care nu l-au votat, pentru că președintele trebuie să fie al tuturor. Văd teama de întrebări și de adevăruri incomode. Am avut parte de jigniri și minciuni din partea lui Iohannis, o confruntare arăta cum suntem fiecare, cum suntem pregătiți pentru funcție și ce am făcut în fucția deținută până acum”, a declcarat Viorica Dăncilă.

„În domeniul politicii externe, în cei cinci ani, Klaus Iohannis a avut 25 de deplasări externe și 40 de primiri la București. Nu am văzut nimic concret pentru România. Am văzut că s-a întors din Statele Unite cu o șapcă și trei poze. Am văzut că a fost la Consiliul European la Bruxelles, dar nu am văzut nimic despre Schengen, nu am văzut nimic pentru români și România.

Am avut, în mandatul meu de premier, 41 de vizite externe și o sută de primiri la București. am căutat ca din fiecare vizită să vin cu ceva concret pentru România”, a adăugat Viorica Dăncilă.