Viorica Dăncilă, declarație după CEx4Foto© bzi.ro

Viorica Dăncilă, declarație după CEx

, 17 știri, 8 vizualizări

"Am abordat mai multe puncte importante pentru partidul nostru. Un prim aspect se referă la Congresul PSD pentru validarea candidatului la alegerile prezidențiale. Am discutat despre probleme organizatorice, despre participarea membrilor de partid din județe, am discutat despre modul în care se va realiza Congresul.

Tot în cadrul CEx am discutat despre organizarea pentru câștigarea alegerilor prezidențiale, organizare pe fiecare localitate în parte, modul în care fiecare președinte de organizație se va implica, va monitoriza organizarea din fiecare comună, oraș, sau municipiu. Am discutat despre relatia PSD-ALDE, despre viitoarele proiecte guvernamentale si despre remanierea pe care vrem să o facem și pentru care vom trimite solicitari către domnul Iohannis luni.

Pentru MAI l-a desemnat pe Mihai Fifior, pentru ministerul Educației Șerban Valeca, pentru ministerul Justiției, Dana Gârbovan, vicepremeier pentru probleme economice Iulian Iacob și vicepreședinte pentru parteneriate strategice Ana Birchall. Acestea au fost cele 5 propuneri", a declarat Viorica Dăncilă.