Dăncilă: Orice om i este frică de o plngere penală

Dăncilă: Orice om i este frică de o plngere penală

8 știri, 63

Viorica Dăncilă este ironizată pe Facebook după o nouă gafă în exprimare. Dăncilă a fost întrebată dacă îi este frică de o eventuală plângere penală. „Orice om îi este frică de o plângere penală”, a răspuns premierul, care a fost ironziată pe pagina de Facebook a site-ului dexonline.ro.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut, luni, că unele ONG-uri, împreună cu PNL și USR, discută depunerea unei plângeri penale la adresa premierului. Întrebată dacă se teme de o eventuală plângere penală, Viorica Dăncilă a răspuns: „Orice om îi este frică de o plângere penală”.

După această gafă, pe pagina de Facebook a site-ului dexonline.ro a fost publicat un sondaj, în care utilizatorii sunt întrebați care este varianta corectă: „Orice om îi este frică de o plângere penală” sau „Oricărui om îi este frică de o plângere penală”. Până la această oră, peste 8.000 de persoane au răspuns la sondaj.

Ce gafe a mai făcut premierul Dăncilă de la preluarea mandatului

Pe 30 aprilie, premierul a făcut o nouă gafă. Ea a spus, la un post de televiziune, că Executivul va finaliza toate cele trei stadioane pentru Euro 2020, Dinamo, Rapid și Giulești. Moderatorul i-a atras atenția că Rapid și Giulești este același lucru, astfel că Viorica Dăncilă s-a corectat și a precizat că cel de-al treilea stadion este cel de la Arcul de Triumf.

Dăncilă a explicat și gafa din ședința de Guvern, când a pronunțat 20-...

    Citește pe libertatea.ro


    Liviu Dragnea, 5 luni
    Dragnea o corectează pe Dăncilă: „Oricărui om, poate. Nu orice om”