Viorica Dăncilă, mesaj pe noul cont de Facebook: Voi face tot ce pot să readuc agenda publică pe traseul normalității4Foto© agerpres.ro

Viorica Dăncilă, mesaj pe noul cont de Facebook: Voi face tot ce pot să readuc agenda publică pe traseul normalității

, 8 știri, 58 vizualizări

Premierul Viorica Dăncilă a scris joi, pe noul său cont de Facebook, că va face tot posibilul să readucă agenda publică "pe traseul normalității". Postarea, care începe cu un citat din Winston Churchill - "Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua" - a fost preluată pe pagina PSD de pe aceeași rețea de socializare.

"Din dragoste și responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de rațiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcției, și nu cele ce ne despart. Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toții binele acestei țări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului și a consensului, a maturității politice și a acțiunilor responsabile.

În ceea ce mă privește, vă asigur pe toți că voi face tot ce-mi stă-n putință să readuc agenda publică pe traseul normalității, al decenței și al asumării, pentru stabilitate și coerență politică și guvernamentală", a scris Viorica Dăncilă. Ea a anunțat că va folosi noul cont de Facebook pentru comunicarea cu cetățenii. "De astăzi mă puteți găsi și aici, pe această pagină.