Viorica Dancila, negocieri cu Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu24Foto2Video© libertatea.ro

Viorica Dancila, negocieri cu Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu

, 96 știri, 15 vizualizări

Presedintele PSD, Viorica Dancila, ar urma sa aiba astazi o discutie cu Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta pentru a incerca sa formeze o coalitie pentru sustinerea candidatului PSD la alegerile prezidentiale. Liderul PSD a anuntat ca discutia trebuie sa aiba loc inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD, de marti, cand ar urma sa fie anuntat candidatul formatiunii pentru alegerile din toamna.

”Cu siguranta voi avea o discutie, atat cu domnul Tariceanu,cat si cu domnul Victor Ponta, cred ca dialogul este foarte important. Imi doresc o coalitie a celor trei partide pentru a sustine candidatul pentru prezidentiale, imi doresc alaturi de noi sa vina si sindicate, chiar si partide care nu sunt parlamentare, patronate, toti cei care vor sa vina alaturi de PSD.

Cred ca vor aduce un plus si cred ca dialogul este foarte important pentru a vedea directia pe care merg liderii partidelor respective, dar este important pentru noi sa vedem daca putem coagula cat mai multe forte alaturi de Partidul Social Democrat, astfel incat sa ne maximizam sansele de a castiga alegerile prezidentiale”, a anuntat Viorica Dancila.