Dăncilă: „Nu sunt marioneta lui Liviu Dragnea”
Foto: www.money.ro

Dăncilă: „Nu sunt marioneta lui Liviu Dragnea”

10 știri, 27

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, duminică seară, că este "exagerat de fidelă" Partidului Social Democrat, precizând că pune în aplicare programul de guvernare făcut de PSD și de liderul partidului, Liviu Dragnea.

Întrebată, la Antena 3, dacă este adevărat că este "exagerat de fidelă" președintelui PSD, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă a răspuns: "Sunt exagerat de fidelă partidului. (...) Lucrez cu domnul Dragnea de foarte mulți ani. (...) Am pornit de la simplu membru de partid. (...) Domnul Dragnea m-a cunoscut de-a lungul timpului și atunci când am obținut rezultate bune și atunci când nu am obținut și am recunoscut acest lucru și am încercat să-mi îmbunătățesc modul de a acționa".

Totodată, premierul a spus că poate să obțină rezultatele pe care le dorește alianța PSD-ALDE.

"Consider că pot să pun în aplicare programul pe care îl are Partidul Social Democrat. (...) Sunt un om foarte puternic și cred că am capacitatea de muncă și capacitatea de a conduce o echipă, de a face o echipă, astfel încât să pot să am rezultatele pe care le dorește alianța PSD-ALDE, dar pe care mai ales și le doresc românii", a spus Dăncilă.

Ea a mai afirmat că a pune în aplicare programul de guvernare nu înseamnă că ești "marioneta cuiva".

"Este adevărat că lucrez și va trebui să lucrez cu Liviu Dragnea și partidul. Eu pun în aplicare un program făcut de partid și de Liviu Dragnea. Este normal. ...

    Citește pe agerpres.ro