Viorica Dăncilă va discuta cu Kelemen Hunor despre susținerea Guvernului în Parlament2Foto© cotidianul.ro

Viorica Dăncilă va discuta cu Kelemen Hunor despre susținerea Guvernului în Parlament

, 9 știri, 30 vizualizări

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, la Iași, că o să discute și cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, referitor la susținerea Guvernului de către parlamentarii acestei formațiuni, ea adăugând că este normal să poarte astfel de discuții cu toți liderii politici.

"O să discut și cu domnul Kelemen Hunor. Este normal să discut cu toți liderii politici. Așa este undeva unde într-adevăr vrei să obții consens și vrei să discuți cu toți cei care acceptă un dialog. Cu cei care nu îl acceptă e foarte greu să intri într-o discuție în care auzi numai țipete și urlete, nu asta caracterizează poporul român", a răspuns Viorica Dăncilă, fiind întrebată de presă dacă intenționează să aibă o astfel de întâlnire cu liderul UDMR.

Viorica Dăncilă este însoțită în vizita de la Iași de președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, ministru al Finanțelor, și de secretarul general al partidului, Mihai Fifor, vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, alături de care a participat la ședința Comitetului Executiv Județean al social-democraților ieșeni.