Virgiliu Postolachi a fost transferat de LOSC Lille, vicecampioana Franței3Foto© agerpres.ro

Virgiliu Postolachi a fost transferat de LOSC Lille, vicecampioana Franței

, 9 știri, 7 vizualizări

Tânărul atacant Virgiliu Postolachi (19 ani), disputat de federațiile de fotbal din Republica Moldova și România, format de clubul Paris Saint-Germain, a semnat un contract până în 2023 cu echipa Lille OSC, a anunțat vicecampioana Franței pe site-ul său.

Postolachi, născut la Edineț (Rep. Moldova) și ajuns la vârsta de doi ani în Franța, a primit cetățenia română în toamna anului trecut. El juca din 2013 la academia clubului Paris Saint-Germain, cu care a câștigat două titluri de campion al Franței la nivel Under-17, în 2016 și 2017. Postolachi, care a semnat în 2018 primul său contract profesionist, a evoluat pentru parizieni în UEFA Youth League, marcând două goluri în 6 partide.

Virgiliu Postolachi (1,89 m) este descris drept un ''atacant atletic și polivalent, generos în efort, dotat cu joc de cap și cu spatele la poartă''. El a marcat pentru prima echipa a lui PSG vara trecută într-un meci amical cu Atletico Madrid, a participat în mod regulat la antrenamentele echipei de seniori, alături de celebrii Mbappé, Neymar și Cavani, iar marți a înscris un gol frumos în meciul cu Dynamo Dresda (6-1).