Mircea Rednic a fost demis de la Al Faisaly
Foto: www.click.ro

Mircea Rednic a fost demis de la Al Faisaly

7 știri, 27

”Visul” lui Gigi Becali de a-i vinde pe Florin Tănase și Harlem Gnohere în Arabia Saudită pare din ce în ce mai departe de a fi realizabil. Afacerea avea ca intermediar un antrenor român care, în momentul de față, a fost demis de la echipa sa.

Este vorba despre Mircea Rednic. Gsp.ro scrie că fostul antrenor al lui Dinamo a dat afară trei brazilieni de la lot pentru a le face loc jucătorilor antrenați în prezent de Nicolae Dică, iar tranzacția urma să fie făcută la începutul anului următor. Gestul ”Puriului” a umplut paharul în rândul fotbaliștilor sud-americani de la Al Faisaly, care ar fi pus conducerea să aleagă între ei și Mircea Rednic, iar șefii grupări saudite au renunțat la omul care a adus ultimul campionat în ”Ștefan cel Mare”, mai scrie sursa citată.

Plecarea lui Rednic a pus în pericol tranzația dintre FCSB și Al Faisaly, Becali sperând să încaseze 15 milioane de euro pe urma celor doi jucători din atacul vicecampioanei: ”În iarnă îl vând pe Gnohere sau pe Tănase cu 6-7 milioane de euro. Am cerut 15 pe amândoi, în același loc. Îi dau prin Arabia Saudită. Nu mai țin minte echipa", a declarat Becali pentru DigiSport.

Rednic a lăsat-o pe Al Faisaly pe locul 11, cu patru puncte după primele cinci etape, la 11 puncte distanță de liderul Al Nasr Riyadh.

Citește pe prosport.ro