Vizită inopinată urmată de un avertisment din partea CNAIR pentru constructorul variantei ocolitoare Satu Mare2Foto© bzi.ro

Vizită inopinată urmată de un avertisment din partea CNAIR pentru constructorul variantei ocolitoare Satu Mare

, 7 știri, 14 vizualizări

În urma unei vizite inopinate în șantierul variantei Ocolitoare Satu Mare, care a avut loc astăzi, Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga, a constatat o slabă mobilizare a constructorului (Asocierea Itinera SPA- Colinni Lavori SPA-Viadesign SRL).

Deși vremea permite desfășurarea lucrărilor la cele 10 structuri (poduri și pasaje), Constructorul nu lucra la nici una dintre acestea. De asemenea lipseau din șantier reprezentanții Consultantului (Consitrans SRL), care ar fi trebuit să supravegheze lucrările.

" I-am transmis Constructorului că are la dispoziție două săptămâni să își ia atribuțiile în serios și să se mobilizeze. În caz contrar, i-am atras atenția că îi voi rezilia contractul. Am același mesaj pentru consultant, care din păcate nu este aici, motiv pentru care CNAIR îi va aduce la cunoștință acest mesaj prin intermediul unui comunicat de presă. Sper ca macar așa să afle și cei de la Consitrans ce îndatoriri au", a precizat Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga.