Vlad Chiricheș a ieșit accidentat de pe teren, în meciul din Europa League, Salzburg - Napoli, 3-12Foto© sport.ro

Vlad Chiricheș a ieșit accidentat de pe teren, în meciul din Europa League, Salzburg - Napoli, 3-1

, 9 știri, 21 vizualizări

Vlad Chiricheș, fotbalistul român al lui Napoli, va fi indisponibil trei săptămâni după ce s-a accidentat la coapsa stângă în meciul de joi de pe terenul echipei austriece RB Salzburg (1-3), din returul optimilor de finală ale Europa League, a anunțat vineri clubul italian. La revenirea în Italia, Vlad Chiricheș a fost supus unor examene medicale care au stabilit că este vorba de o întindere de gradul 1 la bicepsul femural de la coapsa stângă, astfel că fundașul va lipsi trei săptămâni.

După cum s-a anunțat, fotbalistul de 29 de ani va rata, din cauza acestei accidentări, primele meciuri ale naționalei României în preliminariile EURO 2020, cu Suedia și Insulele Feroe, de pe 23, respectiv 26 martie. Ziarul Corriere della Sera menționează că el ar putea fi apt de joc pentru meciul cu Arsenal din turul sferturilor de finală ale Europa League, de pe San Paolo.

Chiricheș a mai fost accidentat în acest sezon, în care a avut doar trei apariții pentru Napoli în toate competițiile. Unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Napoli, căpitanul Lorenzo Insigne, va lipsi și el trei săptămâni din cauza unei întinderi la mușchii aductori de la piciorul drept. De asemenea, Amadou Diawara are o problemă la osul navicular de la piciorul drept și va fi examinat din nou de medici peste 20 de zile.