Vloggerul Colo, eliberat și plasat sub control judiciar. Nu mai are voie să publice conținut pe internet4Foto1Video© libertatea.ro

Vloggerul Colo, eliberat și plasat sub control judiciar. Nu mai are voie să publice conținut pe internet

, 12 știri, 22 vizualizări

Alexandru Bălan, vloggerul cunoscut sub numele de 'Colo', a fost eliberat miercuri după-amiază, după ce aserară a fost reținut de Poliție. El este cercetat pentru infracțiuni de instigare publică. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, scrie Agerpres.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București a dispus înlocuirea măsurii reținerii cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de un inculpat cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de instigare publică.

"Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul este obligat să respecte interdicția prev. de art. 215 alin. 2 litera e) C.proc. pen. - să nu desfășoare activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta - postarea în spațiul online (de ex. YouTube, Instagram, Facebook, Tik Tok) de videoclipuri de tip live streaming, vlog", precizează sursa citată.