Vorbele i-au adus sancțiuni lui Ludovic Orban© bzi.ro

Vorbele i-au adus sancțiuni lui Ludovic Orban

, 7 știri, 11 vizualizări

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a primit doua avertismente de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) pentru o declaratie referitoare la "scroafele suite in copac" si cealalta in care a spus ca ”Guvernul PSD este ca tiganul care omoara calul care trage ca sa-i ia potcoavele”. Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), Asztalos Csaba, a precizat astazi ca presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a fost sanctionat cu avertisment pentru doua declaratii considerate discriminatorii.

In mai 2018, aflat la Tulcea, Ludovic Orban a catalogat unii functionari din administratie ca fiind luati de la coada vacii sau scroafe in copaci.

"In conditiile in care noi avem o criza pe piata fortei de munca, in conditiile in care foarte multi dezvoltatori nu-si dezvolta afacerile sau foarte multi investitori care vor sa vina sa investeasca in Romania, nu iau decizia de a investi in Romania tocmai pentru ca nu gasesc mana de lucru calificata.