VOT în Teleorman: Unii oameni de acord ca Jandarmeria să aibă putere mai multă de ”executare a TERORIȘTILOR de la mitinguri”© businessmagazin.ro

VOT în Teleorman: Unii oameni de acord ca Jandarmeria să aibă putere mai multă de ”executare a TERORIȘTILOR de la mitinguri”

, 4 știri, 11 vizualizări

Votarea în Teleorman se desfășoară între speranță la oraș și resemnare la sate, de la „de când am intrat în UE nu am avut parte decât de avantaje” în Alexandria la „sunt de acord cu împuternicirea Jandarmeriei să le dea putere mai multă de executare a teroriștilor care sunt pe la mitinguri” la sat.

Secțiile de votare din Alexandria au fost pline, mașinile au umplut străzile, în timp ce la sate oamenii păreau mai resemnați, iar localnicii nu păreau să fi înțeles ideea desfășurării referendumului, dar nici efectele concrete ale alegerilor europarlamentare.

În dimineața zilei alegerilor, în Alexandria părea a fi o zi lucrătoare: mașini pe străzi, oameni alergând în toate direcțiile, iar secțiile de votare pline. Se formaseră cozi încă de dimineață, iar oamenii așteptau răbdători să le vină rândul. În secțiile de votare prezența este mai mare decât de obicei în prima parte a zilei, iar oamenii, în marea lor majoritate, își exprimau intenția de a vota atât pentru europarlamentare, cât și pentru referendumul pe justiție.