Iohannis, Consiliul European. Dragnea: Să vă lămurească Băsescu
Foto: www.dcnews.ro

Iohannis, Consiliul European. Dragnea: Să vă lămurească Băsescu

9 știri, 54

"Să vă lămurească Traian Băsescu. Eu n-am înțeles asta din discursul meu, dar dacă el a tradus așa...", a spus Dragnea la sediul PSD, întrebat dacă PSD îl susține pe Iohannis pentru președinția rotativă Consiliului European în locul lui Donald Tusk, șeful statului fiind singurul eligibil pentru această funcție, fiind membru al Consiliului.

"Sincer, nu m-am dus nici măcar cu gândul acolo. Eu am vorbit despre președinția pe care România o va administra, președinția Consiliului Uniunii Europene, care înseamnă o mare oportunitate pentru noi, la asta m-am referit. Speculațiile să le facă cei care fac speculații', a afirmat liderul PSD la finalul primei ședințe cu noua conducere a partidului.

Fostul președinte al țării Traian Băsescu, senator PMP, a mai afirmat, duminică seară, că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să fie "foarte alertat" de voturile pentru Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu, primite de aceștia la congresul partidului, deoarece respectivele voturi indică existența unui "filon care va exploda".

Senatorul PMP a opinat că președintele PSD, Liviu Dragnea, nu va rămâne "în poziția actuală" până la alegerile din 2019 și că acesta a susținut alegerea premierului Viorica Dăncilă în funcția de președinte executiv al PSD pentru a-i "transfera" responsabilitatea politică a guvernării.

"Eu nu cred că în atmosfera pe care a creat-o se poate rezista până la alegerile ...

    Citește pe money.ro    Tendințe