Wizz Air lansează o nouă rută, începând din octombrie, între Cluj-Napoca și Liverpool2Foto© puterea.ro

Wizz Air lansează o nouă rută, începând din octombrie, între Cluj-Napoca și Liverpool

, 6 știri, 25 vizualizări

Wizz Air lansează o nouă rută, Cluj NapocaLiverpool începând cu 23 octombrie 2020. Bilete sunt deja puse în vânzare, prețurile pornind de la 89 de lei. Totodată, compania aeriană a anunțat devansarea la 1 octombrie a operării zborurilor de la nouă baza din Bacău către Londra Luton.

Wizz Air a lansat o nouă ruta de la Cluj-Napoca la Liverpool John Lennon începând cu 23 octombrie 2020. Biletele sunt deja în vânzare pe wizzair.com și prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene cu tarife care pornesc de la 89 de lei.. Totodată, zborurile de la nouă baza din Bacău către Londra Luton, anunțate în luna iunie, vor începe mai devreme, la 1 octombrie, cu cinci zboruri săptămânale și vor crește până la zboruri zilnice după deschiderea bazei pe 29 octombrie. Aceasta este una dintre cele 12 rute de la nouă bază WIZZ de la Bacău, care va fi deschisă oficial pe 29 octombrie.

Începând cu 23 octombrie, Wizz Air va oferi zboruri către „orașul dinamic și efervescent Liverpool”, care devine astfel a patra conexiune cu Marea Britanie disponibilă din Cluj-Napoca, se spune în comunicat. Cu această nouă ruta, oamenii din Cluj-Napoca și din zonele înconjurătoare se pot bucura de 32 de destinații cu tarife reduse în rețeaua extinsă Wizz din cel mai mare oraș din Transilvania.