Zeci de percheziții în trei județe și în București, la persoane bănuite de proxenetism și spălare de bani2Foto© stirileprotv.ro

Zeci de percheziții în trei județe și în București, la persoane bănuite de proxenetism și spălare de bani

, 8 știri, 5 vizualizări

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș efectuează, joi, 42 de percheziții domiciliare în județele Argeș, Ilfov și Vâlcea și în București, la locuințele a 18 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de proxenetism și spălare de bani.

"Din cercetări, polițiștii au stabilit că, din 2014 până în prezent, cei în cauză ar fi determinat 21 de femei, cu vârste cuprinse între 19 și 41 de ani, să practice prostituția, cu scopul de a dobândi foloase patrimoniale. Ulterior, din veniturile obținute ilicit, aceștia ar fi achiziționat bunuri imobile și autoturisme de lux", informează un comunicat al Inspectoratului Poliției Județene Argeș transmis joi.

Potrivit sursei citate, 31 de persoane vor fi conduse la sediul Poliției pentru audieri.

Acțiunea se desfășoară împreună cu polițiști din cadrul DGPMB, IPJ Ilfov și Vâlcea, cu sprijinul luptătorilor din Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.