Zinedine Zidane, ca Gigi Becali! Patru schimbări la pauză în Real Madrid - Cadiz2Foto© sport.hotnews.ro

Zinedine Zidane, ca Gigi Becali! Patru schimbări la pauză în Real Madrid - Cadiz

, 5 știri, 22 vizualizări

"Cádiz lasă cicatrice campioanei!", a titrat Marca după naufragiul Real incredibil (0-1) pe propriul teren (0-1). Nou promovata în LaLiga s-a impus în toate cele trei deplasări, Huesca, Bilbao plus Madrid, și i-a învins pe los blancos "afară" în premieră într-un meci oficial (în istoria de 110 ani!), după un egal și 15 eșecuri.

Cu o săptămâna înaintea El Clasico, trupa lui Zidane nu arată deloc bine, iar până atunci are și duelul de la Donețk, în Ligă, cu fosta formație a lui Mircea Lucescu. Nu s-a mai întâmplat ca o campioană-lider să piardă în LaLiga în fața unui adversar abia venit din Segunda!

Antrenorul francez a ieșit în față și a recunoscut sincer impasul. A vorbit despre atitudine și nu a căutat alibiuri, deși a făcut patru înlocuiri la pauză, după o repriză la discreția oaspeților, cu cinci ocazii în 15 minute: "Nu mă miram dacă ne-ar fi dat trei goluri. Au arătat mai mult ritm și dorință. Nu avem scuze, am jucat prost și n-am intrat fizic în meci, dar se poate întâmpla la fotbal.