Știri despre Accident

Ultimele stiri si evenimente din presa despre Accident

Accident - Ultimele știri

ACCIDENT FEROVIAR: Tren care circula între Timișoara și Reșița, deraiat în Caraș-Severin după ce ...

Un tren care circula între Timișoara și Reșița a deraiat marți după-amiază în județul Caraș-Severin, după ce a lovit un copac dărâmat pe calea ferată din cauza furtunii. Traficul feroviar este blocat.

2 ore
Tănără lovită de scuter în centrul Capitalei

Accident grav în București. O tânără care a traversat neregulamentar a fost lovită în plin de un scuter, în apropierea Centrului Istoric.

4 ore
Accident GRAV pe DN 1, la intrarea în București. Traficul este BLOCAT pe mai mulți kilometri

Accident grav petrecut pe DN 1, la intrarea în București. În urma ciocnirii, drumul național este blocat pe mai mulți kilometri....

6 ore
Exclusiv! Accident rutier cu o victima in Iasi! O batrana a fost acrosata de un autoturism

In urma cu putin timp un accident rutier a avut loc in Tatarasi. Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin, accidentul rutier a avut loc in cartierul iesean Tat...

9 ore
Un bărbat de 67 de ani, rănit grav într-un accident în lanț, pe un bulevard din Târgoviște

Accident în lanț pe un bulevard din Târgoviște. Un bărbat de 67 de ani a fost grav rănit, iar un camion și două mașini au fost serios avariate, după manevra imprudenta a unuia dintre șoferi.

11 ore
Accident grav la Ineu. Un tânăr de 27 de ani a murit, alte patru persoane au fost rănite

Viteza l-a costat viața pe un tânăr de 27 de ani. A pierit într-un accident produs în apropierea orașului Ineu, din județul Arad.

12 ore

Accidentul este un eveniment neprevăzut și neintenționat care apare datorită unei acțiuni fără intenție și aparent fără cauze dar care are efecte vizibile.