Știri despre Champions League

Ultimele stiri si evenimente din presa despre Champions League

Champions League - Ultimele știri

Delirul unui comentator: Grădinescu a făcut praf meciul Bayern - Real. Gafe uriașe pe durata celo...

E suficient să urmărești o partidă din Liga Campionilor la un post britanic pentru a realiza cât de departe sunt cei mai mulți comentatori români de cerințele acestei meserii.

9 minute
Real Madrid a dat marea lovitură în Germania: A bătut-o pe Bayern și e aproape de finala Ligii Ca...

Finala acestui sezon de Liga Campionilor pare să se fi decis deja. După ce Liverpool a demolat-o pe AS Roma cu 5-2, Real Madrid a dat și ea marea lovitură.

4 ore
VIDEO: Bayern Munchen - Real Madrid, încă o demonstrație de forță din partea campioanei Europei! ...

Real Madrid a demonstrat încă o dată că este cea mai solidă și sigură echipă din Liga Campionilor. Fără să calce pedala, dubla-campioană a Europei din ultimele sezoane s-a impus pe terenul celor de...

5 ore
LIGA CAMPIONILOR. Real Madrid are prima șansă să joace o nouă finală. „Galacticii” au îngenunchea...

Real Madrid s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la Bayern Munchen, într-o confruntare disputată, miercuri, în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor.

5 ore
VIDEO „Cutremur“ la Munchen: Real, încă un pas uriaș spre un record ireal! Madrilenii au dat drum...

Iubitorii fotbalului se pot considera norocoși că sunt contemporani cu o echipă care e pe cale să rescrie istoria Ligii Campionilor.

5 ore
Real Madrid, victorioasă la Munchen, 2-1 cu Bayern, în semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid, deținătoarea trofeului, a învins-o în deplasare pe Bayern Munchen, cu scorul de 2-1 (1-1), miercuri seara, în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal. Madrilenii au făc...

6 ore

Liga Campionilor UEFA (numită Cupa Campionilor Europeni până în 1992) este o competiție fotbalistică europeană anuală inter-cluburi dedicată celor mai victorioase echipe din Europa.