Știri despre Marius Copil

Ultimele stiri si evenimente din presa despre Marius Copil

Marius Copil - Ultimele știri

Copil, capăt de linie la Miami: Românul s-a luptat eroic, dar se întoarce acasă. Va urca în ierar...

Marius Copil (84 ATP) a reușit să aibă un parcurs mai bun față de turneul de la Indian Wells, acolo unde a fost eliminat după primul meci.

7 ore
Miami Open, cu ghinion pentru români: După Halep, Marius Copil a ieșit si el din cursă

Marius Copil, locul 84 ATP, a fost eliminat, sâmbătă, de rusul Karen Khachanov (41 ATP), în turul doi al turneului de la Miami, cu scor de 5-7, 3-6, după o oră și 16 minute de joc.

7 ore
Marius Copil, eliminat în turul doi al turneului de la Miami

Jucătorul Marius Copil, numărul 84 mondial, a fost eliminat, sâmbătă, în turul secund al turneului Masters de 1.000 de puncte de la Miami, dotat cu premii de aproape nouă milioane de dolari.

7 ore
Miami Open: Marius Copil, eliminat n turul doi de Karen Khachanov

Marius Copil (locul 84 ATP) a ratat calificarea în runda a treia a turneului Masters de la Miami, fiind învins de rusul Karen Khachanov (41 ATP), cap de serie numărul 32, scor 7-5, 6-3.

8 ore
La ce oră joacă Simona Halep și Agnieszka Radwanska, în turul al treilea al turneului de la Miami

Simona Halep, numărul 1 mondial, va evolua, astăzi, în turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Miami. Monica Niculescu va juca apoi, tot în această rundă, dar la noapte, iar Marius Co...

15 ore
S-a stabilit ORA PARTIDEI dintre Halep și Radwanska, din turul III de la Miami

Simona Halep, numărul 1 mondial, va evolua, astăzi, în turul III al truneului Premier Mandatory de la Miami. După constănțeancă, Monica Niculescu va juca tot în această rundă, dar la noapte, în tim...

18 ore

Marius Copil (n. 17 octombrie 1990) este un jucător de tenis român, jucător în circuitul ATP Challenger Tour, și component al echipei României de Cupa Davis. Pe 12 iulie 2010, a atins cea mai bună clasare în circuitul masculin profesionist ATP și anume locul 271.