Antena Căutare

Cine este Bogdan Gheorghiu, noul ministru al Culturii

Cine este Bogdan Gheorghiu, noul ministru al Culturii in Guvernul Orban.

Cine este Bogdan Gheorghiu, noul ministru al Culturii
Cine este Bogdan Gheorghiu, actualul ministru al Culturii

Cine este Bogdan Gheorghiu, noul ministru al Culturii, în Guvernul Orban.

Bogdan Gheorghiu, actalul ministru al Culturii este deputat PNL de Suceava și are 44 de ani. La bază, Bogdan Gheorghiu este jurnalist și actor. A urmat cursurile Universității Ecologice București – Facultatea de Arte- Actorie, iar licența a susținut-o la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași – Facultatea de Actorie.

Bogdan Gheorghiu a pus bazele Teatrului Dramatic ”Bucovina”, un proiect iniţiat după absolvirea Facultăţii de Arte-Actorie din cadrul Universităţii Ecologie din Bucureşti.

Bogdan Gheorghiu a fost și realizator de emisiuni de televiziune și radio și managerul unui radio din Rădăuți, iar în 2002 a deschis stația locală de televiziune OTV Suceava.

Potrivit CV-ului, în 2005 a pus bazele postului TV Rădăuți, unde ulterior a fost manager. În anul 2007 a deschis postul regional de televiziune Bucovina TV, unde a fost realizator, director de programe manager și proprietar al postului.

În urmă cu trei ani, Bogdan Gheorghiu a fost a fost ales în Camera Deputaților pe listele PNL Suceava. Este membru în Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaților și membru din grupurile parlamentare de prietenie cu Uzbekistan, Portugalia și Spania.

Bogdan Gheorghiu a avut două interpelări către Guvernul Dăncilă, una dintre acestea fiind despre renunțarea la ora de vară.

sursa: hotnews.ro

Șoc la prezidențiale 2019! Candidatul Ninel Peia este dat dispărut de Poliția din Cluj!... Dezbatere electorală Europa FM: Kelemen Hunor, Dan Barna şi Theodor Paleologu consideră că preşedintele Klaus Iohannis e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x