Antena Căutare

A fost cutremur în România, luni dimineața! Ce magnitudine a avut seismul produs în județul Buzău

A fost cutremur în România, în noaptea de duminică spre luni, în zona seismică Buzău - Vrancea. Magnitudinea seismului a fost de 3,3 grade pe scara Richter și a avut loc la adâncimea de 114 kilometri.

A fost cutremur în România, luni dimineața! Ce magnitudine a avut seismul produs în județul Buzău
A fost cutremur în România, luni dimineața

Un cutremur de 3,3 grade pe scara Richter s-a produs luni dimineața, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Potrivit sursei citate, seismul a avut loc luni dimineața, la ora 3.39, în județul Buzău, și a fost înregistrat la adâncimea de 114 kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Brașov, Ploiești, Bacău, Brăila şi București.

Mai multe cutremure în România în ultimele zile

România a fost lovită de trei cutremure în ultima zi a lunii iunie, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, însă toate cu magnitudine scăzută.

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Caz critic! Un oraș din România a depășit pragul de 1.000 de cazuri de infecție cu noul coronavirus... Intrăm din nou în carantină totală?! Ce spune un expert despre al doilea val de coronavirus: ”Intensitatea va depinde de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x