Antena Căutare

Constanţa: Un muncitor de 47 de ani a murit, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc în construcţie

Un muncitor de 47 de ani a murit marţi, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc aflat în construcţi în municipiul Constanţa. Poliţiştii şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă fac cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, un bărbat în vârstă de 47 de ani din Constanţa, executa marţi, lucrări de construcţie la etajul patru al unui bloc de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa. La un moment dat, el s-a dezechilibrat şi a căzut pe terasa de la parterul blocului.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

De asemenea, cazul este cercetat şi de Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru stabilirea tuturor împrejurările în care a avut loc accidentul.

Sursa : news.ro

Farmaciile nu mai au măști de protecție pe stoc. Românii au golit rafturile farmaciilor: "A fost și 20 de lei bucat... Secretarul general adjunct al Guvernului, despre coronavirus: Să rămânem calmi şi raţionali, să ne informăm corect şi să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x