Antena Căutare

Doi copii au fost amenințați cu două cuțite de un bărbat, în parcul Tineretului din București! A alergat după ei, cu armele la vedere

Doi copii în vârstă de 10, respectiv 13 ani au fost ameninţaţi cu două cuțite de un bărbat, în Parcul Tineretului din Capitală. Agresorul a alergat după ei, cu armele albe la vedere.  

Doi copii în vârstă de 10, respectiv 13 ani au fost ameninţaţi cu două cuțite de un bărbat, în Parcul Tineretului din Capitală. Agresorul a alergat după ei, cu armele albe la vedere.

„Ieri după amiază (marţi n .r.), unui echipaj al D.G.P.L.C.M.B, aflat în misiune de patrulare în parcul Tineretului, i s-a cerut ajutorul de către doi minori. Speriaţi, aceştia le-au povestit agenţilor locali cum un bărbat i-a urmărit pe aleile parcului având două cuţite asupra lui. Mai mult, ambii copii au spus că au încercat să fugă de agresor, însă acesta a alergat după ei cu armele albe la vedere. Minorii - cu vârste de 10, respectiv 13 ani – l-au indicat pe agresor, iar agenţii locali au procedat la prinderea şi imobilizarea acestuia”, informează reprezentanţii Poliţiei Locale.

Bărbatul a fost imobilizat și percheziţionat de poliţişti, iar asupra sa au fost găsite două cuţite cu lama de 10 centimetri. Nu a fost nimeni rănit.

„În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză se numeşte S. P,, în vârstă de 64 ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, iar, după identificare, cel în cauză a fost predat pe bază de proces verbal lucrătorilor Poliţiei Capitalei, pentru continuarea cercetărilor”, mai spune sursa citată.

Bărbatul era în stare de ebrietate, au precizat surse din poliţie, potrivit Mediafax.

Edu BAC 2019: ce se întâmplă cu elevii care copiază la Bacalaureat Toamnă... Şaisprezece irakieni şi afgani, prinşi de poliţiştii de frontieră de la Borş când încercau să treacă ilegal în Ungaria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x