Antena Căutare

Alertă! Focar de Covid-19 într-o piaţă din Târgu-Jiu, după ce o femeie care vindea brânză s-a infectat

Este focar de Covid-19 într-o piaţă din Târgu-Jiu, care deserveşte mai multe cartiere din oraş. Şi asta după ce o femeie care vindea brânză a fost confirmată cu noul virus. Mai mult, soțul ei, depistat și el pozitiv, a murit la scurt timp după ce a fost internat în spital.

Acum, alte patru vânzătoare se află în izolare la domiciliu, iar inspectoriii Direcţiei de Sănătate Publică încearcă să afle care sunt toate persoanele cu care a intrat în contact femeia.

Numărul de noi îmbolnăviri de coronavirus în România, în scădere

Numărul cazurilor de coronavirus în România a ajuns la 17.036, însă noile îmbolnăviri n-au mai depășit, în ultimele zile, 200. De asemenea, aproape 10.000 de persoane au fost declarate vindecate și externate.

Anunț de maximă importanță, de la medici! Ce se întâmplă, în aceste zile, în spitale: „S-a modificat. Foarte puțini sunt asimptomatici”

Grupul de Comunicare Strategică anunță că, până astăzi, 19 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.191 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.166 au fost declarate vindecate și externate.

Cum îți poți pregăti acasă cel mai bun dezinfectant de clătit gura, împotriva COVID-19! Medicul român al lui Michael Jac... Bucureștenii nu respectă nicio regulă la metrou. Imagini uimitoare surprinze astăzi, pe cea mai circulată magistrală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x