Antena Căutare

Trei spitale din Bucureşti rămân fără apă caldă şi căldură. Aproximativ 1.000 de pacienți sunt afectați

Trei spitale importante din București, printre care și cea mai mare unitate medicală, unde sunt internați aproximativ 1.000 de persoane, rămân fără apă caldă și căldură pentru 24 de ore.

Trei spitale din Bucureşti rămân fără apă caldă şi căldură. Aproximativ 1.000 de pacienți sunt afectați
Trei spitale din București rămân fără apă caldă și căldură pentru 24 de ore

Citește și: Situaţie revoltătoare în cel mai mare spital din Oltenia. Pacienţii sunt nevoiţi să îndure frigul şi să se încălzească cu aeroterme şi calorifere electrice

Cele trei spitale afectate sunt Institutul Oncologic Fundeni, Institutul Clinic Fundeni şi Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu.

Managerii spitalelor au primit o înștiințare prin care sunt informați că vor rămâne fără căldură și apă caldă pentru o perioadă de 24 de ore. Secțiile de terapie intensivă și blocurile operatorii vor fi încălzite cu ajutorul aparatelor de aer condiționat și caloriferelor electrice.

De asemenea, RADET a informat joi că furnizarea agentului termic în zona Fundeni se sistează pentru un interval de aproximativ 24 de ore, ca urmare a unei avarii produse pe Magistrala de termoficare 2Dn 600, veche de 43 de ani.

Citește și: Peste 400 de copii îngheață în spitalele din București! O avarie RADET a afectat două spitale pentru copii

Joi se sistează agentul termic, pentru o perioadă de 12 ore, în zona Apusului din Sectorul 6, pentru remedierea unei avarii apărute pe tronsonul care alimentează această zonă, conducta Dn400, reţeaua fiind veche de 54 de ani.

Marea Neagră, coșul de gunoi al Europei de Est. Oamenii, îndemnați să evite scăldatul... ANCOM propune desemnarea Poştei Române ca furnizor de serviciu universal în domeniul serviciilor poştale până în 2024...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x