Antena Căutare

Update! Bărbatul căruia i s-a făcut rău în tramvaiul 41, din Capitală, a murit. Circulația, în continuare blocată

Bărbatul aflat în trmavaiul 41, în zona Podul Grant din Capitală, care și-a pierdut cunoștința în mijlocul de transport în comun, a murit. Omul avea 68 de ani și a fost resuscitat de un călător până la venirea medicilor. Ambulanța i-a acordat primul ajutor, dar nu au putut să-i salveze viața, iar doctorii au declarat decesul.

Update! Bărbatul căruia i s-a făcut rău în tramvaiul 41, din Capitală, a murit. Circulația, în continuare blocată
Un om a leșinat în tramvaiul 41, în Capitală

Știrea inițială:

Un călător aflat în trmavaiul 41, în zona Podul Grant din Capitală și-a pierdut cunoștința. Oamenii au sărit să-i ofere primul ajutor, iar medicii au ajuns rapid la locul incidentului și au resuscitat persoana care leșinase. Zece tramvaie au rămas blocate în zonă.

Circulaţia tramvaielor 41 este blocată la această oră în zona Podului Grant, pe sensul spre Bulevardul Ghencea, din cauza unui călător căruia i s-a făcut rău, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti (STB) pe Twitter.

În jur de 10 tramvaie, blocate pe Podul Grant

La faţa locului se află un echipaj medical pentru resuscitarea persoanei care a leşinat în tramvai, dar şi un echipaj de poliţie.

STB a introdus o linie navetă de autobuze pentru preluarea călătorilor.

Care sunt orașele FOCAR în România unde sunt cei mai mulți oameni infectați cu coronavirus... Cât de prost câștigă românii din țară, față de cei din străinătate. Veniturile unei familii, comparate cu salariul unui ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x