Antena Căutare

Simona Halep, oprită de poliţie după ce a plecat de la aeroport: "Te sancţionăm pentru că ai depăşit viteza legală" (VIDEO)

Maşina Simonei Halep a fost oprită de poliţie, la scurt timp după ce a părăsit Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Poliţiştii au glumit spunându-i că o amendează pentru că a depăşit viteza legală la serviciu, la Paris, unde a câştigat French Open. Poliţiştii de la Rutieră au oprit-o pe Halep pentru ca fosta scrimeră Loredana Dinu să-i ofere Simonei Halep un buchet de flori. Maşina Simonei Halep a fost oprită de poliţie, la scurt timp după ce a părăsit Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Poliţiştii au glumit spunându-i că o amendează pentru că a depăşit viteza legală la serviciu, la Paris, unde a câştigat French Open. Poliţiştii de la Rutieră au oprit-o pe Halep pentru ca fosta scrimeră Loredana Dinu să-i ofere Simonei Halep un buchet de flori.

Maşina Simonei Halep a fost oprită de poliţie, la scurt timp după ce a părăsit Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Poliţiştii au glumit spunându-i că o amendează pentru că a depăşit viteza legală la serviciu, la Paris, unde a câştigat French Open. Poliţiştii de la Rutieră au oprit-o pe Halep pentru ca fosta scrimeră Loredana Dinu să-i ofere Simonei Halep un buchet de flori.

"Am decis să te sancţionăm pentru că ai depăşit viteza legală la serviciu, la Paris. Putem proba chiar acum, te-am prins cu 172 la oră chiar când ai câştigat setul I", i-a spus reprezentantul MAI, arătându-i o fotografie cu viteza serviciului.

"La rever, nu la serviciu", a replicat Halep.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Noi nu-ţi mai dăm acum puncte, că ai destule luate la Paris, îţi oferim un buchet ca de la o campioană la o campioană. O am alături de mine pe campioana olimpică la scrimă Loredana Dinu",

"Am stat cu sufletul la gură şi acum am înţeles cum e să priveşti o campioană al TV. Felicitări din partea noastră", a spus Loredana Dinu, care i-a oferit Simonei Halep un buchet de flori.

Loredana Dinu este ofiţer de presă în cadrul Direcţiei de informare şi relaţii publice a MAI.

Cum au reacționat Serena Williams, Şarapova și Nadal, după ce Simona Halep a câștigat Roland Garros-ul: "Am fost su... Moment istoric! Simona Halep, acasă, în faţa a peste 20.000 de oameni care o aclamă. Vizibil emoționată, îşi prezintă tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x