Antena Căutare

Vremea în București 19 martie. Temperaturi de până la 20 de grade în Capitală

Vremea în București 19 martie 2019. Prognoza meteo pentru Capitală anunță temperaturi în ușoară scădere față de ziua precedentă, însă valorile termice rămân ridicate pentru această perioadă a anului.

Vremea în București 19 martie 2019. Prognoza meteo pentru Capitală anunță temperaturi în ușoară scădere față de ziua precedentă, însă valorile termice rămân ridicate pentru această perioadă a anului.

Marți vremea se va răci în majoritatea regiunilor, însă regimul termic va rămâne unul mai cald decât ar fi normal pentru jumătatea lunii martie. Instabilitatea atmosferică va fi prezența în bună parte din țară, însă doar local va plouă, în general slab cantitativ. Numai cu totul izolat în estul Olteniei și în vestul Munteniei se vor acumula cantități de apă de până la 10-15 mm, conform prognozei Vremea.ro.Vântul va suflă moderat în Bărăgan și Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 11 și 16 grade Celsius în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Moldova și 16-21 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, cu cele mai scăzute valori așteptate în sudul litoralului.

La munte temperaturile sunt într-o ușoară scădere, astfel temperaturile maxime se vor încadra între 3-5 grade Celsius. Pe timpul nopții, termometrele vor arăta doar valori cu minus. Temperaturile minime, pe timpul nopții, se vor încadra între -6 și 0 grade Celsius.

Vremea în București. Meteo 19 martie 2019

Vremea se menţine călduroasă, marţi, 19 martie, în Bucureşti. Nu vor fi temperaturi lafel de ridicate ca în zilele trecute, însă soarele va fi puternic oricum. În Bucureşti, temperaturile vor ajunge până la 20 de grade. Gradele vor începe să scadă în timp ce se lasă seara, iar în timpul nopţii temperaturile vor scădea până la 11 grade.

Vremea 19 martie 2019. Temperaturile încep să scadă... A fost cea mai caldă zi de 18 martie din istorie! Temperaturile au atins 27 de grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x