Antena Căutare

Rod Stewart a anunțat că are cancer. Artistul a fost diagnosticat de medici la un control de rutină

Rod Stewart suferă de cancer de prostată. Este anunțul care a întristat o lume întreagă. Vestea a fost comunicată chiar de artist, în timp ce se afla la un eveniment public. Potrivit Sky News, artistul ar fi fost diagnosticat încă din 2016, în urma unui control de rutină, însă abia acum a decis să facă publică vestea.

Rod Stewart suferă de cancer de prostată. Este anunțul care a întristat o lume întreagă. Vestea a fost comunicată chiar de artist, în timp ce se afla la un eveniment public. Potrivit Sky News, artistul ar fi fost diagnosticat încă din 2016, în urma unui control de rutină, însă abia acum a decis să facă publică vestea.

Inconfundabil datorită vocii sale răguşite, Rod Stewart este recunoscut drept cel mai faimos cântăreţ, compozitor şi unul dintre cele mai mari staruri rock ale anilor '70.

Anunțul a fost făcut chiar de Rod Stewart la un eveniment dedicat colectării de fonduri pentru cercetare medicală în domeniu, organizat în Surrey.

La cei 74 de ani, cântărețul a reușit să țină boala sub control cu tratament și gândire pozitivă. Tată a doi copii, Rod Stewart a făcut un apel public adresat tuturor bărbaților din lume: să meargă în mod regulat la controale medicale, ce le pot salva viața.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este cântărețul Rod Stewart

Rod Stewart s-a născut la 10 ianuarie 1945, la Londra, părinţii săi fiind scoţieni. La 11 ani a început să cânte la chitară, împreună cu câţiva colegi de şcoală punând bazele grupului Kool Kats.

După încheierea şcolii, Rod Stewart a încercat să intre la câteva cluburi de fotbal, unul din ele fiind Brentford din Londra. A avut şi alte slujbe, care mai de care mai ciudate, printre acestea numărându-se cea de gropar sau de constructor de garduri.

Cariera sa muzicală avea să înceapă în momentul în care l-a întâlnit pe cântăreţul de folk Wizz Jones, la începutul anilor '60. În 1962 a pus bazele grupului The Ray Davies, cunoscut mai târziu ca The Kinks. Mai târziu s-a alăturat grupului Jimmy Powell & the Five Dimensions, fiind vocalist şi cântând la muzicuţă. La scurt timp după această întâmplare Long John Baldry l-a invitat să se alăture grupului The Hoochie Coochie Men. Grupul şi-a schimbat numele în Steampacket, ajungând ca în 1965 să cânte în deschiderea formaţiei Rolling Stones.

În ultimii ani Rod Stewart şi-a concentrat atenţia asupra pieselor lansate în anii '30 şi '40, lansând o serie de albume reunite sub numele ''Great American Songbook''. În 2006 artistul s-a întors la sunetul rock cu ''Still the Same... Great Rock Classics of Our Time''.

Rod Steward a concertat ultima dată în România, în 2018, la Zilele Bucureștiului

Rod Stewart a urcat pe o scenă românească, anul trecut, la 23 de ani de la ultima sa vizită în țara noastră, în Piața Constituției, la Zilele Bucureștiului, eveniment ce a avut loc pe 23 septembrie 2018.

Victoriei Beckham, prezentare mult așteptată la Săptămâna Modei de la Londra... Rod Stewart, recuperat complet după ce a fost diagnosticat cu cancer de prostată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x