Antena Căutare

Veste extraordinar de bună! Michael Schumacher și-a revenit?

Jean Todt, președintele Federației Internaționale de Automobilism, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

Jean Todt, președintele Federației Internaționale de Automobilism, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

Todt, în vârstă de 72 de ani, a lăsat să se înțeleagă că starea de sănătate a fostului mare pilot de Formula 1 este mai bună.

El a lăsat să se înțeleagă că a urmărit, alături de Michael Schumacher, la reședința sa din Elveția, Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei.

„Mereu sunt atent când spun ceva, dar este adevărat că am văzut Marele Premiu al Braziliei în Elveția, alături de Michael Schumacher", a spus Jean Todt, conform celor de la AS.

Jean Todt îl vizitează pe Michael Schumacher la casa fostului pilot din orașul elvețian Gland, cu vedere la Lacul Geneva, de minimum două ori pe lună.

Todt și-a început cariera în raliuri, disciplina în care a fost vicecampion mondial în 1981 în calitate de copilot al lui Guy Frequelin. Apoi a avansat progresiv în conducerea echipelor de raliuri, de anduranta și de Formula 1, ajungând să ocupe posturi de director sportiv la Peugeot-Talbot, apoi PSA Sport și Ferrari, unde a devenit director general, între 2006 și 2008. Todt ocupă funcția de președinte al Federatiei Internationale de Automobilism (FIA) încă din 2009. În 2017 a fost reales pentru al treilea mandat și ultimul.

În 2015, cel care își împarte viața cu actrița malaeziană Michelle Yeoh, a fost numit trimis special al ONU pentru securitatea rutieră, după ce a angajat puternic FIA în această luptă.

Doliu imens! Una dintre personalitățile fotbalului italian a murit... Kimi Raikkonen, fost campion mondial de formula 1, a urcat beat pe scena galei premiilor FIA! A făcut un adevărat specta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x