Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Pepe a câștigat a zecea ediție a sezonului 16 „Te cunosc de undeva!”

În cea de-a zecea ediție a sezonlui 16 „Te cunosc de undeva!”, Pepe este cel care a căștigat Gala Latino cu transformarea sa spectaculoasă în Marina Voica.

Pepe transformat in Marina Voica Galerie
În cea de-a zecea ediție a sezonlui 16 „Te cunosc de undeva!”, Pepe este cel care a căștigat Gala Latino cu transformarea sa spectaculoasă în Marina Voica

Pepe a urcat pe scenă încrezător în forțele proprii și a reușit să facă spectacol la superlativ. Se pare cu personajul din această seară i-a adus noroc artistului și a reușit să câștige cea de-a zecea ediție a sezonlui 16 „Te cunosc de undeva!”. Acesta a reușit să interpreteze piesa "Merequetengue" la perfecție, lucru care i-a impresionat peste măsură pe cei patru jurați.

Concurentul nu a impresionat doar prin ținuta sa senzațională și mersul pe tocuri, ci și prin calitățile sale vocale. Un lucru este evident, Pepe a evoluat extrem de mult, iar talentul său este unul de-a dreptul remarcabil.

Artistul a reușit să câștige mai multe ediții de-al lungul noului sezon al transofrărilor, însă Marina Voica a reprezentat o adevărată provocare pentru el. Deși i-a fost destul de greu să se acomodeze cu timbrul vocal al cântăreței, concurentul a arătat că nimic nu este imposibil, drept dovadă a reușit să câștige premiul din această seară.

Efortul și profesionalismul său au fost apreciate de către cei patru jurați, care au rămas impresionați de momentul senzațional al concurentului. De asemenea, cântărețul a intrat perfect în pielea prsonajului și s-a descurcat de minune, meritul fiind în totalitate al său.

Cum arată clasamentul ediției 10 a sezonului 16 de Te cunosc de undeva!

Pepe a fost surprins atunci când a aflat că el este câștigătorul din această seară, însă a ținut neapărat să mulțumească tuturor.

"Vă mulțumesc din suflet. Aș dori să dedic acest premiu Mirelei Vaida pentru faptul că m-a susținut în această Gală și mi-a cântat operele. Vă mulțumesc mult de tot și o să cântăm la final "Merequetengue"", a spus artistul.

Pepe a câștigat gala cu numărul zece cu 59 de puncte, lucru de care este foarte mândru. Următorii în clasament sunt Adriana Trandafir și Romică Țociu cu 51 de puncte, pe locul trei în clasament sunt Ana Baniciu și Raluka cu 43 de puncte. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au primit 30 de puncte, iar Cristina Vasiu 37 de puncte. Pe locul șase este Mirela Vaida, care a obținut 31 de puncte. Radu Ștefan Bănică a reușit să strângă 30 de puncte, iar pe ultimul loc a fost Emilia Popescu cu 28 de puncte.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Imagini din culise! Cum se înțeleg cu adevărat concurenții "Te cunosc de unde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x