Antena Căutare

Alina Pușcaș face din nou nunta. Va fi o mireasă superbă!

Îndrăgita actriță și prezentatoare tv Alina Pușcaș îmbracă din nou rochia de mireasă și face o nuntă cu mare fast, de data aceasta în cadrul celui mai așteptat serial, ”Fructul Oprit”, care are marea premieră, luni, de la ora 20.00, la Antena 1.

Îndrăgita actriță și prezentatoare tv Alina Pușcaș îmbracă din nou rochia de mireasă și face o nuntă cu mare fast, de data aceasta în cadrul celui mai așteptat serial, ”Fructul Oprit”, care are marea premieră, luni, de la ora 20.00, la Antena 1.

Personajul interpretat de Alina Pușcaș în noul serial produs de Ruxandra Ion se numește Silvia Lăzărescu și este o fire sensibilă și stilată. Frumoasa actriță susține că acest rol este o provocare, dar și împlinirea unei dorințe, aceea de a juca din nou într-un film de televiziune.

Serialul debutează cu o ceremonie fastuoasă, nunta Silviei și a lui Mihai, personaj interpretat de Conrad Mericoffer, care se desfășoară într-o locație spectaculoasă. Telespectatorii vor putea astfel să o vadă pe Alina Pușcaș într-o postură inedită și emoționantă în același timp, ea fiind o superbă mireasă ce urmează să devină mamă.

“Fructul oprit” va avea marea premierã luni, 15 ianuarie, de la ora 20:00, la Antena 1. Producția adună în distribuție mari actori ai României, Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Paul Chiribuță, Alina Chivulescu, și se poate mândri că este prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone.

Scenariul, ce are la bază un celebru roman turcesc, este transpus într-o manieră originală și cu mare încărcătură psihologică de Simona Macovei și Radu Grigore. Personajele pendulează între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit tentația devine tot mai mare. Dilema alegerilor corecte, trecute prin filtrul fiecărui personaj, stârnește adevărate revolte aduse la viață prin interpretarea de excepție a celor mai îndrăgiți actori din România.

Magda Catone, mărturisire surprinzătoare la ”Dincolo de aparențe”: ”A fost ca o penitență pentru mine, timp de 13 ani”... Doinița Oancea se face menajeră în serialul „Fructul oprit” de la Antena 1! O dezvăluire total neașteptată i-a uimit pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x