Grindeanu: Progres extrem de slab pe şantierul liniei de cale ferată Apaţa-Caţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a solicitat conducerii CFR Infrastructură să ia toate măsurile necesare pentru ca lucrările de reabilitare pe linia de cale ferată Apaţa-Caţa să se finalizeze la sfârşitul anului viitor după ce a constat un progres lent pe acest şantier.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu

"Progres extrem de slab pe şantierul liniei de cale ferată Apaţa-Caţa (28,2 km), parte a Coridorului feroviar Rin- Dunăre. Contractul, semnat în anul 2020, a ajuns la doar 17,5% progres fizic şi în continuare se prefigurează întârzieri. Am solicitat conducerii CFR Infrastructură să ia toate măsurile necesare pentru ca lucrările de reabilitare să se finalizeze la sfârşitul anului viitor (2024). În cazul în care situaţia nu se îmbunătăţeşte, mă aştept să fie aplicate sancţiuni contractuale dure", a scris ministrul Transporturilor pe pagina sa de Facebook.

Potrivit sursei citate, acesta este un proiect important pentru transportul feroviar românesc şi european pe care asocierea de constructori greci, francezi şi români trebuie să îl trateze cu maximă seriozitate. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite