Enrique Iglesias şi Anna Kournikova, din nou părinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Enrique Iglesias şi Anna Kournikova sunt împreună de aproape 19 ani FOTO EPA
Enrique Iglesias şi Anna Kournikova sunt împreună de aproape 19 ani FOTO EPA

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias (44 de ani) şi fosta tenismenă rusă Anna Kournikova (38 de ani) aşteaptă al treilea copil.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova vor deveni din nou părinţi, scrie revista „¡Hola!“, care a publicat în exclusivitate câteva fotografii realizate în timpul unei plimbări a cuplului cu barca în Miami, notează News.ro. 

Potrivit imaginilor, sarcina sportivei este avansată şi ar trebui să nască cel târziu în primăvara acestui an.

Iglesias şi Kournikova au devenit părinţi în decembrie 2017, când s-au născut gemenii Lucy şi Nicholas. 

Sarcina a fost ţinută secret, iar publicaţia americană TMZ a anunţat naşterea. 

Iglesias şi Kournikova sunt împreună de aproape 19 ani, dar au fost întotdeauna extrem de discreţi privind relaţia lor. S-au cunoscut în 2001, când fosta tenismenă a fost protagonista unuia dintre videoclipurile cântăreţului – „Escape“. 

        View this post on Instagram                   #girlfun #movetomiami Little one, please don’t inherit my dance moves 😂😂😂😂😂😂😂😂 📹@enriqueiglesias A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on May 23, 2018 at 2:49pm PDT

Într-un interviu acordat în 2018, fiul lui Julio Iglesias a spus că, în ciuda vremii îndelungate de când sunt împreună, nu plănuiesc să se căsătorească în viitorul apropiat şi a ţinut să precizeze că ei trăiesc deja viaţa unui cuplu căsătorit în multe feluri. „Suntem la fel de fericiţi. Ajungi într-un punct în care ai fost cu cineva atâta vreme încât consideri că eşti ca şi căsătorit. Cred că singura diferenţă este că nu ai ajuns în faţa altarului“, a declarat Enrique Iglesias pentru „The Sun“.

View this post on Instagram ⚡️⚡️⚡️ A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Oct 15, 2019 at 7:01am PDT
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite