FOTO Prinţul Harry şi Meghan Markle, prima apariţie publică după Megxit: „Sunt încântată de revenire“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul Harry şi Meghan, la prima apariţie publică după Megxit FOTO EPA-EFE
Prinţul Harry şi Meghan, la prima apariţie publică după Megxit FOTO EPA-EFE

Prinţul Harry (35 de ani) şi ducesa Meghan Markle (38 de ani) au avut prima apariţie publică de la retragerea lor din familia regală britanică.

GALERIE FOTO 

Ducii de Sussex au asistat joi la Endeavour Fund Awards, la Londra, care celebrează realizările sportive ale veteranilor bolnavi sau răniţi în războaie, aceasta fiind prima apariţie publică a celor doi după anunţul că renunţă la statutul de seniori ai familiei regale britanice, scrie news.ro.

Cuplul, care locuieşte împreună cu fiul lor Archie în Canada, este foarte dedicat veteranilor. Prinţul Harry a fost cel care a înfiinţat Invictus Games, o competiţie pentru soldaţii şi veteranii de război răniţi şi cu handicap. 

Harry şi Meghan au păşit cu zâmbetul pe buze şi ţinându-se de mână în Mansion House, adăpostindu-se de ploaie sub o umbrelă, în timp ce în jur de 50 de oameni au îndurat vremea ploioasă pentru a-i vedea pe ducele şi ducesa de Sussex, notează Daily Mail

Ducesa de Sussex a purtat o rochie midi turcoaz, cu mânecă scurtă şi strâmtă pe corp, creată de Victoria Beckham, la care a accesorizat o pereche de pantofi stiletto din catifea bleumarin şi un clutch în aceeaşi nuanţă, iar părul l-a avut prins lejer într-o coadă. 

Prinţul Harry a îmbrăcat un costum albastru închis, o cămaşă albă şi o cravată albastră.

Ducesa de Sussex a declarat că a fost „foarte încântată de revenire“ la prima apariţie publică în Marea Britanie.

Harry şi Meghan se vor întâlni luni, de Ziua Commenwealth, cu prinţul William şi Kate Middleton. Cei doi fraţi şi soţiile lor vor fi însoţiţi de regina Elisabeta a II-a, prinţul Charles şi soţia sa, Camilla. Ei vor asista împreună la ceremonia religioasă anuală de la Catedrala Westminster. 

Prinţul Harry şi soţia sa îşi vor începe oficial noua viaţă în afara familiei regale britanice pe 31 martie. Cuplul nu va mai avea birouri în Palatul Buckingham, unde locuieşte regina, începând cu 1 aprilie şi va fi reprezentat de organizaţia sa de caritate. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al cuplului, prinţul Harry îşi va păstra rangurile militare de care este foarte ataşat. Decizia prinţului şi a soţiei sale de a nu mai reprezenta familia regală implică şi renunţarea la a mai folosi titlul de alteţe regale, a anunţat Palatul Buckingham. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite