VIDEO Nadia Comăneci a făcut senzaţie la Săptămâna Modei de la New York, unde a defilat şi a fost întâmpinată cu urale: ce ţinute a prezentat gimnasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gimnasta Nadia Comăneci, în vârstă de 57 de ani, a fost aplaudată şi ovaţionată la Săptămâna Modei de la New York, unde a defilat în scop caritabil.

Nadia Comăneci a făcut senzaţie la New York Fashion Week, unde a prezentat două ţinute şi a fost întâmpinată cu aplauze şi urale. 

Gimnasta a publicat pe Instagram o filmare în care apare într-una dintre ţinutele prezentate pe podium – pantaloni negri din piele, un top alb şi un trenci bej, la care a accesorizat pantofi cu toc şi o pălărie. 

Cea de-a doua ţinută, care i-a pus în valoare fizicul impecabil, a constat într-o fustă din paiete aurii şi un top din paiete argintii. 

        View this post on Instagram                   New York Fashion show week @laureus_usa Gala @laureussport A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10) on Sep 10, 2019 at 7:12pm PDT
Imagine indisponibilă

Pentru apariţia pe covorul roşu de la New York Fashion Week, Nadia Comăneci a optat pentru un costum gri cu animal print. 

image

Zeiţa de la Montreal, aşa cum a fost supranumită după ce a fost prima gimnastă care a primit 10 într-un concurs olimpic, a defilat în scop caritabil, în calitate de membru al Laureus World Sports Academy, o asociaţie care reuneşte peste 200 dintre cei mai buni sportivi ai lumii şi care susţine tinerii aflaţi la început de drum. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite